Honingmassage

Een speciale vorm van het toepassen van honing binnen de apitherapie is de Russisch-Tibetaanse honingmassage. De Russisch-Tibetaanse honingmassage is een zeer oude behandelmethode die vroeger met name door Sjamanen en andere oude geneesheren en -vrouwen werd toegepast. De Russisch-Tibetaanse honingmassage is een vorm van bindweefselmassage, waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurzuivere honing. Deze honingmassage wordt als ontspannend, maar gelijktijdig ook activerend ervaren.

Werking

Op de lange termijn werkt de Russisch-Tibetaanse honingmassage zeer breed positief op zowel het lichaam als de geest. Hieronder een kort overzicht van de belangrijkste werkingsmechanismes van de honingmassage. Een Russisch-Tibetaanse honingmassage werkt:  ontgiftend en ontslakkend op het gehele lichaam,  ontspannend en rustgevend,  versterkend op het immuunsysteem,  reinigend en verzorgend van de huid,  vitaliserend op het gehele lichaam en de geest,  stimulerend op de lymfe.

Inzetbaarheid

Door de brede werking van de Russisch-Tibetaanse honingmassage zorgt deze vorm van massage eigenlijk voor ondersteuning of versnelde genezing bij bijna iedere persoon die aan een aandoening lijdt. Ook voor de gezonde mens is deze vorm van massage zeer waardevol, omdat het het lichaam helpt gezond te blijven.

honingmassage

Prijzen

+/- 60 minuten € 60,00 excl. gebruikte materialen. 10% korting op uw eerste behandeling